Investovať do krajín strednej Európy sa oplatí - Baláž, Vladimír
Výhodnosť investovania v krajinách V4. Vývoj kurzov akcií v štátoch V4. Rast HDP. Hodnota meny a parita kúpnej sily. Podhodnotenie národných mien štátov V4. Zosilňovanie národných mien ako investičná príležitosť. Riziká malého trhu.