Univerzálny register Slovenskej republiky - Devínsky, Miro
Univerzálny register SR je internetová aplikácia, ktorá obsahuje všetky právnické a fyzické subjekty registrované v Obchodnom registri SR, Živnostenskom registri SR, v registri Evidencie úpadcov a ostatné neziskové organizácie. Výstupy Univerzálneho registra SR. Register je budovaný ako "pozitívny" register, všetky spoločnosti a firmy, o ktorých register hovorí aktívne dopĺňajú a upresňujú informácie nachádzajúce sa v databáze registra. Výhody a prednosti univerzálneho registra. Referencie. Podmienky užívateľského prístupu do databázy, exportu databázy, importu databázy do vlastného systému. Zdroj údajov o firmách v SR.