Vybrané problémy marketingovej komunikácie v podmienkach poistnej praxe - Hrabovská, Viera
Úloha priameho marketingu v poistnej činnosti. Teoretické východiská priameho marketingu. Miesto priameho marketingu v integrovanej marketingovej komunikácii. Zásady implementácie priameho marketingu. Databázový marketing.