Podpora marketingových aktivit pro české podniky ze strukturálních fondů - Krištof, Martin
Analýza možnosti podpory marketingových aktivít pre české podniky zo štrukturálnych fondov. Bola urobená analýza príslušných operačných programov a komparácia jednotlivých opatrení zameraných na podporu marketingových aktivít. Operačné programy a marketingové aktivity. Finančný rámec opatrení a podopatrenia na podporu marketingu.