Veľká novelizácia zákona o dani z príjmov - Faiglová, Svetlana
Zákon z 26. októbra 2004, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Je to už siedma zmena tohto zákona. Aké zmeny priniesol tento zákon pre daňovníkov dane z príjmov. Komentár k jednotlivým bodom novelizácie tohto zákona.