Opravné prostriedky v daňovom konaní - Hlaváčová, Jana
V daňovom konaní pozná zákon o správe daní riadne opravné prostriedky, ktorými sú odvolanie, sťažnosť, námietka a reklamácia a mimoriadne opravné prostriedky, ktorými sú obnova konania, preskúmanie rozhodnutia mimo odvolacieho konania a opravy zrejmých omylov a nesprávností. Výber a postup pri využití jednotlivých opravných prostriedkov. Praktické príklady.