Platobné karty a ich využitie v maloobchode - Lieskovská, Vanda, 1961-
Charakteristika platobnej karty. Výhody používania platobných kariet. Vývoj na Slovensku. Otázka, či snahy bankového manažmentu budú smerovať k zrušeniu platieb za transakcie prostredníctvom platobných kariet, čo by klienti vnímali ako snahu banky o udržanie zákazníkov.