Veda na vysokých školách v kontexte slovenskej účasti v rámcových programoch EÚ - Kedro, Martin
Analýza účasti vysokých škôl v rámcových programoch pre výskum a technický rozvoj Európskeho spoločenstva. Účasť vysokých škôl v 5. rámcovom programe. Vysoké školy verzus iné rezorty. Výskum a priemysel. Účasť univerzít v 6. rámcovom programe.