Objektivizácia financovania verejných vysokých škôl - Hronec, Štefan
Základné znaky možného modelu financovania verejných vysokých škôl. Poukázanie na nedostaky súčasného systému financovania verejných vysokých škôl. Navrhnutie kritérií, ktoré by sa mali používať pri prideľovaní finančných prostriedkov. Možnosti objektivizovania výdavkov na vzdelávanie. Normatívne financovanie verejných vysokých škôl a výber relevantných kritérií financovania. Financovanie vysokých škôl s využitím trhových princípov. Systém sociálnej podpory študentov.