Energetické dane - Hranaiová, Mária
Obsah pojmu energetické dane. Environmentálne orientované dane. Podstata a výška energetickej dane. Integrácia environmentálnych a ekonomických cieľov prostredníctvom daňovej sústavy. Transponovanie Nariadenia 2003/96/EC do legislatívy Slovenskej republiky.