Poradenstvo na vysokých školách - pohľad psychológa - Zvariková, Mária
Špecializovaná odborná pomoc - poradenstvo. Pohľad psychológa na poradenstvo na vysokých školách. Úrovne poradenstva. Profesia poradcu -psychológa. Poradenstvo ako interdisciplinárny systém - poradenská orientácia. Poradenská psychológia a psychologické poradenstvo. Základné charakateristiky súčasného moderného poradenstva.