Bankový marketing - osobitosti, vývoj, tendencie - Hasprová, Mária, 1970-
Vývoj bankového marketingu a jeho špecifiká. Nové trendy v bankovom marketingu. Zdroje konkurenčnej výhody bankových subjektov.