Bakalárske a magisterské štúdium učiteľských študijných odborov a profesijná spôsobilosť učiteľov - Kosová, Beata
Východiskové princípy výstavby učiteľského vzdelávania. Všeobecné chápanie bakalárskeho štúdia. Chápanie bakalárskeho štúdia v pedagogických študijných odboroch a ich väzba na magisterské štúdium Konverzné magisterské štúdium v učiteľských študijných odboroch. Základné zmeny v nadväznosti na prax.