Menová politika v Slovenskej republike implicitné inflačné cielenie a výber optimálneho režimu výmenného kurzu - Nell, Mathias
Pokračovanie z č. 10/2004. Implicitné inflačné cielenie a crawling peg. Implicitné inflačné cielenie a pohyblivý výmenný kurz. Implicitné inflačné cielenie a riadený floating. Strategické hodnotenie plnohodnotného inflačného cielenia.