Slovenský sponzor je amatér ! - Janček, Vladimír
Športsponzoring nie je len o podpore športu a sponzor nie je mecenáš. Sponzoring je o napĺňaní stanovených marketingových a komunikačných cieľov, kreatívnom spájaní so športom, pravidelnej analýze a vyhodnocovaní efektu. Súčasný športový sponzoring na Slovensku.