Kronika stratégií
Desať rokov slovenského reklamného biznisu je i 10. výročím vychádzania Stratégií. Čo priniesol každý rok vo vývoji reklamy na Slovensku - prehľad po jednotlivých rokoch a mesiacoch. Reklamné médiá, reklamné nástroje.