Očekávat v Bělorusku politické změny prostřednictvím voleb je iluze - Gombos, Lubomír
Parlamentné voľby a referendum k tretej kandidatúre bieloruského prezidenta Lukašenka. Jednostranná volebná kampaň a tlak na voliča. Víťazstvo Aleksandra Lukašenka a jeho stúpencov. Slabá činnosť opozície a absencia opozičného vodcu.