Blended learning - Eger, Ludvík
Pojem blended learning je v zahraničí aktuálny a veľmi diskutovaný a jeho nástup je spojený predovšetkým s prekonávaním určitého rozčarovania a snáď i s krízou e-learningu, ktorá sa väčšinou pre Európu datuje do roku 2000. Blended learning a kombinovaná výučba. Vymedzenie pojmu blended learning ako kombinácie e-learningu a prezenčných foriem štúdia.