Právne postavenie konateľa s.r.o. - Fekete, Imrich
Zodpovednosť konateľa za škodu spôsobenú spoločnosti - právne základy. Zbavenie konateľa zodpovednosti za škodu podľa Obchodného zákonníka. Zánik funkcie konateľa.