Strýčko Sam a teta Čína - Pressburg, Adrian Peter
Predstava amerických politikov a ekonómov o vzniku panamerického voľného trhu. Vedúce postavenie Brazílie a Argentíny medzi krajinami Južnej Ameriky. Juhoamerické krajiny a otváranie sa svetu. Čínska návšteva Južnej Ameriky a perspektívna spolupráca.