Záleží na nás, ako sa nám bude dariť - Králik, Ján
Vo vnútri EÚ, v rámci jej členských krajín sa vyskytujú veľké rozdiely. Ich prekonanie si vyžaduje veľkú mieru solidarity. Čerpanie finančných prostriedkov z Kohézneho fondu EÚ na pomoc pri vyrovnávaní rozdielov. Čo čaká Slovensko. Príklad konkrétneho regiónu z Rakúska.