Poistenie cestovných kancelárií v Slovenskej republike a vo vybraných štátoch Európskej únie - Majtánová, Anna
Teoretické vymedzenie povinného zmluvného poistenia, poistnej sumy, poistného a jeho výšky. Poistenie cestovných kancelárií v Slovenskej republike. Ochrana klientov cestovných kancelárií vo vybraných štátoch Európskej únie. Riziko poistenia cestovných kancelárií.