Zákon o dani z príjmov s komentárom
Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení zákona č. 43/2004 Z.z. , zákona č. 177/2004 Z.z., ... a zákona č. 659/2004 Z.z. s komentármi. V prílohách - Zaradenie hmotného majetku do odpisových skupín a Zoznam preberaných právnych aktov ES a EÚ.