Zákon o dani z pridanej hodnoty s komentárom - Zuziková, Alena
Zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona č. 350/2004 Z.z. a zákona č. 651/2004 Z.z. s komentárom. Prílohy. Zoznam preberaných právnych aktov ES a EÚ.