Kvalitu vysokých škôl chcú hodnotiť dve iniciatívy - Horníková, Zuzana
Problematika úrovne vysokých škôl na Slovensku. Dve nezávislé iniciatívy, ktoré budú hodnotiť kvalitu vysokých škôl, ktorá zohrá úlohu pri výbere školy, keď štúdium bude spoplatnené. Za jednou iniciatívou stojí Slovenská rektorská konferencia (SRK), ktorá hľadá podporu u ministra školstva. Druhou je občianske združenie Akademická ratingová a rankingová agentúra (ARRA). Výsledky, ktoré ponúknu menované iniciatívy.