Vylúčenie dvojitého zdanenia príjmov - Bielená, Jana
Rozdelenie daňovníkov - fyzických osôb z hľadiska daňovej príslušnosti k Slovenskej republike. Zdaňovanie zahraničných príjmov rezidentov SR. Metóda zápočtu dane. Metóda vyňatia. Príjem zo zdrojov v zahraničí. Zahraničné príjmy z niekoľkých štátov.