Vyhrajte válku o talenty!
Rady pre zamestnávateľa, ako najímať lepších zamestnancov. 1.skrátenie čakacej doby, 2. čo sa od kandidáta očakáva, 3.priority firmy, 4.rôzne náborové kanály, 5. správanie kandidáta, 6. rozlíšenie pojmov môžem a chcem, 7.využitie internetu, 8.všestrannosť uchádzača, 9. kvalifikácia personálnych pracovníkov, 10.databáza kandidátov