Zelená pro project management - Hrazdilová Bočková, Kateřina
Projekty ako nástroj na dosiahnutie konkrétneho cieľa s maximálnym úžitkom. Práca projektového manažmentu. Podmienky efektívnosti projektu. Manažér projektu - jeho vlastnosti a kompetencie.