Novela zákona o sociálnom poistení a jej aplikácia pri spracovaní miezd - Strýčková, Jolana
Zákon č. 439/2004 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov nadobudol účinnosť dňom 1. 8. 2004. Zmena vo vymedzení pracovného úrazu. Zjednotenie vymedzenia pracovného úrazu na účely sociálneho poistenia zhodne s vymedzením pracovného úrazu na pracovnoprávne účely. Rozšírenie povinnosti zamestnanca a jeho zamestnávateľa pri ukončení dočasnej práceneschopnosti.