Výuka etiky na vysokých školách? - Dytrt, Zdenek
Potreba etiky v manažmente. Zodpovednosť za etické postoje. Dosahovanie dobrého mena firmy uplatňovaním etických postojov v manažmente. Praktická etika. Výučba etiky na vysokých školách. Postoje študentov k výučbe manažérskej etiky. Cieľ výučby praktickej etiky.