Riadenie dodávateľských reťazcov (SCM) a dôsledky jeho zavedenia v priemyselných podnikoch v Slovenskej republike - Ručinský, Rastislav
Teoretické východiská. SCM (Supply chain management) - manažment dodávateľského reťazca. Ciele stratégie SCM v marketingu. Metodika prístupu k tvorbe stratégie SCM. Analytická a návrhová časť. E-technológie a dôsledky ich zavádzania. Činitele úspešnosti riadenia dodávateľského reťazca.