Účtovanie v cudzej mene v roku 2004 - Strählová, Jarmila
Účtovanie v cudzej mene v sústave jednoduchého účtovníctva. Príspevok je určený tým podnikateľom - fyzickým osobám, ktorí svoje podnikateľské aktivity uskutočňujú v zahraničí alebo so zahraničným partnerom alebo pre zahraničného partnera.