Bankový sektor Slovenskej republiky, náčrt jeho vývoja, privatizácia a stav po privatizácii I. časť - Tkáčová, Daniela, 1954-
Pojem reštrukturalizácia a jej úrovne. Reštrukturalizácia bankového systému. Pojem transformačný proces. Transformácia bankovníctva. Vývoj bankovej sústavy. Problémy bankovníctva na Slovensku od roku 1993. Kapitálová primeranosť. Nedostatok dlhodobých finančných zdrojov.