Recenzia: P. Gonda a kol.: Ekonomické dopady vstupu Slovenska do Európskej únie - Hniličan, Vladimír
Recenzia na knihu Ekonomické dopady vstupu Slovenska do Európskej únie. Cieľom publikácie je prezentácia podstatných ekonomických dopadov predpokladaného členstva Slovenska v EÚ na obyvateľov a podnikateľské subjekty, avšak z národohospodárskeho pohľadu. Z hľadiska hospodárskej praxe je podnetná tá časť publikácie, ktorá predstavuje najmä vyhodnotenie potenciálnych ekonomických dopadov vstupu Slovenska do EÚ v jednotlivých analyzovaných odvetviach.