Novela zákona o dani z príjmov - Faiglová, Svetlana
Zákon č. 659/2004 Z.z. o dani z príjmov, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z.z. v znení neskorších predpisov. Daň z príjmov fyzickej osoby. Daň z príjmov právnickej osoby. Spoločné ustanovenia. Príklady.