Imidž marketingového manažéra vytvára aj imidž firmy - Čihovská, Viera
Pojem imidž. Imidž ako marketingový cieľ. Imidž marketingového manažéra. Osobný štýl a vlastný imidž marketingového manažéra. Základné zložky osobného imidžu.