Slovak Gold otvára svoj systém - Brezovský, Jozef
Liberalizácia hodnotiaceho systému Slovak Gold po vstupe Slovenska do EÚ. Certifikát kvality dostali prví zahraniční výrobcovia. Bilancia nadácie Slovak Gold.