Úroveň logistických služieb na Slovensku - Dzurová, Mária
Zákaznícky a logistický servis . Diverzifikácia ako konkurenčná výhoda. Pozícia poskytovateľov logistických služieb po vstupe do Európskej únie. Špecifiká trhu logistických služieb na Slovensku. Spokojnosť zákazníka a jej meranie.