"Elektrosmetiari" - Brezovský, Jozef
Európska smernice 2002/96/ES o nakladaní s elektrickým a elektronickým odpadom bude na Slovensku účinná od 13. 8. 2005. Kategórie podliehajúce smernici. Ekonomika versus ekológia. Zmenia sa predajne na zberné dvory ? Obchod má odoberať, výroba recyklovať.