Fúziové a akvizičné aktivity vo svete sa zotavujú
Konzultačná spoločnosť KPMG vo svojej celosvetovej analýze spracovanej od roku 1995 do novembra 2004, zaznamenala od konca roku 2000 nárast fúzií a akvizícií. Najvýznamnejšie krajiny strednej a východnej Európy z hľadiska fúzií a akvizícií. Najdôležitejšie cieľové sektory v krajinách strednej a východnej Európy. Rast aktivity v oblasti rizikového kapitálu.