Podpora podnikateľskej činnosti malých a stredných podnikateľov v Izraeli - Fedelešová, Viera
Stručná geograficko-ekonomická charakteristika Izraela. Príčiny zlých hospodárskych výsledkov. Štruktúra zahraničných investícií. Podnikateľská činnosť malých a stredných podnikateľov a pomoc štátu. Vzťahy Izraelského úradu pre malé a stredné podnikanie (ISMEA). Špecializované podporné centrá pre malé a stredné podnikanie. Modely na skúmanie podnikateľského úspechu malých a stredných podnikateľov.