Význam "corporate governance" v podnikaní - Knapik, Peter
Definícia corporate governance podľa OECD. Prínos corporate governance pre firemnú sféru. Význam správcovstva pre národné ekonomiky. Prostredie dobrej podnikateľskej správy. Podnikanie v súlade s etickými normami.