Stav bytového fondu a možnosti financovania jeho obnovy - Giller, Pavol
Dokončenie z č. 9-10/2004. Vzájomné spájanie jednotlivých zdrojov financovania obnovy bytového fondu, ako aj využitia rôznych foriem štátnej podpory je dokumentované na príklade. Ide o príklad bežne využívaný v praxi. Záver.