Nároky zamestnancov garantované Zákonníkom práce po zvýšení minimálnej mzdy - Strýčková, Jolana
Nároky zamestnancov ustanovené v zákone o minimálnej mzde. Nároky zamestnancov garantované Zákonníkom práce a povinnosti zamestnávateľa. Priznanie daňového bonusu v kalendárnom mesiaci.