Čína straší Európu - Poliak, Ján
Správa Európskej komisie o konkurenčnej schopnosti starého kontinentu. Rastúca pozícia Číny na svetových trhoch. Zamestnanosť vo verejnom sektore. Podpora výskumu a vývoja v európskych krajinách.