Silnejúcim trendom je efektívnosť - Knihárová, Martina
Iniciatíva ECR ČR a SR. Koncepcia ECR (efficient consumer responze - efektívna odpoveď na potreby zákazníka). Prostriedky na dosiahnutie cieľov. Stratégie ECR: efektívnosť sortimentu, doplňovania zásob, promočných akcií, zavedenia nových výrobkov do sortimentu. Dôraz na štandardizáciu.