Komentár k zákonu o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady - Vargová, Mária
Zavedením miestnych daní sa rešpektujú zámery vyplývajúce z reformy verejnej správy na zvýšenie právomoci a zodpovednosti obcí. Komentár k zákonu č. 582/2004 Z.z.