Fondy podporujú aj vystavovateľov - Knihárová, Martina
Možnosť získania dotácie zo štrukturálnych fondov na podporu zahraničného obchodu v rámci opatrenia č. 1.5: Rozvoj zahraničnej spolupráce a imidžu SR. Podpora účasti firmy na výstave doma aj v zahraničí. Kto môže žiadať o dotácie na financovanie účasti na výstave. Postup pri žiadaní dotácií. Sektorový operačný program priemysel a služby.