Návody ochrání spotřebitele i produkt - Veiner, Zdeněk
Nedostaok v zákone o technických požiadavkách na výrobky v ČR. Zákon nehovorí o funkčných a úžitkových vlastnostiach výrobku. Zákon o ochrane spotrebiteľa tieto nedostaky čiastočne odstraňuje. Vyjadrenia k niektorým častiam zákona v nadväznosti na povinnosť spracovať návod na použitie. Zákaz klamania spotrebiteľa. Informčná povinnosť. Zhotovovanie návodov. Umiestnenie návodov. Obsah návodu na obsluhu. Bezpečnostné pokyny. Návod na údržbu. Spôsob spracovania návodov.