Európa žiada bezpečnosť - Brezovský, Jozef
Všetky potravinárske podniky a distributéri potravín v členských krajinách Európskej únie musia mať podľa nariedenia EC 178/2002 k 1.1.2005 zavedené komplexné systémy a postupy na vysledovanosť svojej produkcie. Kódy EAN/UCC.